Verzenden of ophalen

Bestellingen kunnen op afspraak bij ons opgehaald worden, verzonden worden of wij komen uw order bij u langs brengen. De keuze is aan u.

Ophalen

U kunt uw bestelling ophalen van maandag tot en met vrijdag tussen 12:00 en 17:00 bij onze vestiging in Nieuw-Vennep. (Behalve op feestdagen).

Let op: Afhalen kan alleen nadat u een offerte heeft aangevraagd en hiervan een bevestiging heeft ontvangen.

Brengen

Heeft u spoed of wilt u ons nog even spreken? Dan maken wij ook graag een afspraak om uw order bij u langs te brengen. Dat geeft ons ook direct de gelegenheid om kennis te maken. Natuurlijk kunt u ook om advies vragen indien u schoonmaak klussen heeft waar u wat meer informatie over nodig heeft.

Verzenden

Wij verzenden uw bestelling standaard met PostNL.
Alle bestellingen waarvan de betaling en verwerking voor 17:00 plaats vinden, versturen wij, indien op voorraad, vanuit ons magazijn de volgende dag.

PostNL streeft ernaar om alle pakketten binnen 24 uur te bezorgen.
Pakketten worden aangeboden van maandag t/m zaterdag.

De verzendkosten in Nederland bedragen voor standaard colli’s aangetekend €8,95. Voor aangetekende zendingen zwaarder dan 10 kg hanteren wij €14,95 aan verzendkosten. Voor het verzenden van pallets worden de verzendkosten op maat gemaakt.

Interieur

Bio-Ar

BIO-AR is een allesreiniger, bij uitstek geschikt voor het reinigen van gladde en glimmende vloeren, onbehandeld linoleum, trappenhuizen, meubilair en licht vervuilde gevels.

Interieur

Megazym

Megazym is ontwikkelt voor reiniging van materialen in de voedingsindustrie, vleesindustrie, grootkeuken, ziekenhuizen, visindustrie, slachthuizen, horeca enz. voor het oplossen van vetten, eiwitten, zetmeel, aangebrande vetten en nicotine.

Nieuw

Verfrissende vloer- en allesreiniger op basis van enzymen, laat na het schoonmaken nog lange tijd een frisse geur na. Ideale vloerreiniger, zowel voor manueel gebruik als voor schrobmachines. Heeft ook een ontgeurende werking.

Keuken

Javel 15

Javel 15 is een bleekwater. Javel 15 bleekt, ontgeurt, zuivert en ontvlekt.