QSP uw totaalleverancier voor professionele hygiëne

QSP staat al jaren bekend als een betrouwbare en vlugge totaalleverancier van professionele schoonmaakproducten. Ons uitgebreide assortiment aan kwalitatief hoogwaardige producten zijn geschikt voor de meeste sectoren.

Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaakproducten voor de:

  • voedingssector

  • schoonmaaksector

Beste prijs, kwaliteit & milieuvriendelijk

Wij leveren uitsluitend kwalitatief hoogwaardige producten voor een realistische prijs.  Tegelijkertijd schenken wij aandacht aan het milieu en leveren biologische schoonmaakproducten gebaseerd op enzymen.  Onze duurzame producten dragen bij aan een gezond milieu. Daar spannen wij ons dagelijks voor in.

Groen en krachtig

Bij QSP gaan groene ideeën en krachtige reinigingsproducten immers hand in hand! We bieden zowel een enzymatisch gamma als ook industriële reinigings- en ontsmettingsmiddelen.


We hebben een jarenlange ervaring en dat loont. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment aan schoonmaakproducten mét professioneel advies.

Heeft u een schoonmaak probleem waar u geen raad mee weet? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder bij het vinden van een geschikte oplossing.

Download HIER onze brochure.