Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op!

Bleek bevat chloor wat meestal wordt gemaakt van natrium hypocholorate en sensibilisatoren. Deze stoffen kunnen bijtend zijn en kunnen irritaties veroorzaken voor de ogen, de huid en de luchtwegen. Dit kan een gevaar betekenen voor mensen met hartaandoeningen en astma. Bovendien kan chloor fataal zijn in het geval van inslikken.

Allesreiniger kan butylcellosolve bevatten. Dat is een neurotoxine en een pesticide! Het kan niet alleen de ogen en de huid irriteren, maar ook schade bezorgen aan uw centrale zenuwstelsel, de nieren en de lever. Deze stof wordt gemakkelijk geabsorbeerd door de huid en kan daarmee uw bloedbaan binnendringen.

Glasreinigers bevatten vaak butylcellosolve (zie hierboven). Ook bevatten ze soms het neurotoxine isobutaan.

Ontsmettingsmiddelen bevatten vaak dioxines. Dit is een kankerverwekkende stof die 500 keer dodelijker is dan DDT (een chemische insecticide). Ontsmettingsmiddelen kunnen ook ethylalcohol bevatten wat irriterend kan zijn voor de ogen, de huid en de luchtwegen.

Bio-AR is een allesreiniger geschikt voor reinigen van trappen, vloeren, meubilair, linoleum, kunststof en waterbestendige oppervlakken. Verwijdert koffie en theevlekken en is 100% biologisch en 100% plantaardig. Ook heeft Bio-AR een aangename geur.

klik hier om het product te bekijken: Bio Ar

De zorgvuldig geselecteerde enzymen zorgen voor een doeltreffende afbraak van vetten, eiwitten en koolhydraten. Enzymen dringen door tot in de kleinste hoekjes en gaatjes en blijven actief waar chemische reinigingsmiddelen al lang zijn uitgewerkt.
Enzymen zijn te gebruiken voor het reinigen van industrieel materieel, plafonds, vloeren etc. Ze zijn reukloos, gemakkelijk afspoelbaar en verwijderen onaangename geuren.

In de loop van 2020 verwachten we het mogelijk te maken om online te bestellen en betalen.

Tot dan kun je een offerte aanvragen via de site en bestellen of je vraag stellen door te mailen naar naar info@qspproducten.nl.

Dit probleem is eenvoudig op te lossen met SaniTop. SaniTop is een microbieel reinigingsmiddel die de oorzaak van stank in toiletten en toiletgroepen wegneemt. Urineresten worden omgezet in water en koolzuur.

Met een verdunning van 1:10 de vloer moppen, desgewenst vloer schrobben met vloerpad/doodlebug. 10 minuten laten inwerken en opnemen.

Vloer niet naspoelen met water en geen chemische middelen meer gebruiken, want die breken de opbouw van microbacteriën meteen weer af.

Door op een droge dag uw zonnescherm en terras te vernevelen met een oplossing van BioGreen.
BioGreen verwijdert veilig alle groene aanslag zonder schrobben. Na vernevelen ziet u binnen 2-3 dagen resultaat.