Nieuwe milieuvriendelijke schoonmaakproducten

Dagelijks zijn wij bezig met het zoeken en vinden van milieuvriendelijke schoonmaakproducten, die ook efficiënt schoonmaken. Onze allernieuwste lijn is Blinky, gemaakt van geconcentreerde en milieuvriendelijke ingrediënten.

Door de watercomponent (H2O) te extraheren en alleen milieuvriendelijke ingrediënten te gebruiken, hebben we een schoonmaakproduct gecreëerd als geen ander. Het resultaat is een revolutionaire oplossing die het transportgewicht en -volume drastisch vermindert. Dit resulteert in een aanzienlijke CO2-reductie en vermindert ook onze schade aan het milieu drastisch.

Efficiënt schoonmaken

De kleur gecodeerde en portie gestuurde verpakking zorgt onder andere voor optimaal gebruik en een vlekkeloze kostenbeheersing. Maximaliseer efficiëntie en productiviteit door simpelweg water toe te voegen aan de Blinky eco-tabs. Er is bovendien geen dispenser nodig.

Kostenbesparend

Portie gestuurde oplosbare Blinky eco-tabs zorgen voor een optimale kostenbeheersing voor uw milieuvriendelijke schoonmaakproducten. De besparing loopt op tot wel 90% volume- en gewichtsvermindering bij huidige producten. De eenmalige behandeling zorgt voor een verbeterd tijdmanagement. Ook een doseersysteem is niet vereist voor onze producten.

Optimaal gemak in schoonmaken

We streven naar optimaal gemak met een zeer innovatief product dat de klant, het bedrijf en ook het milieu dient. Onze producten helpen bedrijven de volgende stap te zetten in maatschappelijk verantwoord ondernemen, terwijl particuliere consumenten hun negatieve impact op het milieu verder kunnen minimaliseren.Milieuvriendelijke schoonmaakproducten Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

Download hier de brochure

Tuin & zwembad

Bio-Green

Bio-Green is een vloeibaar algen dodend middel voor de verwijdering van groene aanslag op opritten, terras, daken, teak, witsteen, grafzerken, etc.. En is heel eenvoudig aan te brengen door middel van een drukspuit.Met Bio-Green hoeft u niet te schrobben en het is bovendien veilig voor het gras en alle materialen.

Sanitair en hygiëne

Blinky Sanitair Gel

Blinky Sanitair Gel is een milieuvriendelijke reiniger voor de dagelijkse reiniging van alle sanitair gebouwen. Verwijdert moeiteloos al het veel voorkomende vuil en roet. Ideaal voor toiletten en marmeren oppervlakken.

Blinky Alles en vloerreiniger is een milieuvriendelijke vloerreiniger, zeer geschikt voor gebruik op alle waterafstotende ondergronden (PVC, linoleum, natuursteenvloeren etc.) Laat een aangename frisse geur achter na het reinigen en is ook geschikt voor handreiniging bij gebruik van reinigings-, schrob- en stofzuigmachines.

Blinky ontvetter is een fris ruikende formule, ideaal voor de dagelijkse reiniging van voedsel bereidings- en consumptiegebieden. Ontworpen voor professionele keukens, restaurants en werkkantines. Moeiteloze verwijdering van dierlijke en plantaardige vetten.

Corona (Covid-19)

Blinky Sanitair

Blinky Sanitair is een milieuvriendelijke en krachtige badkamer reiniger voor het periodiek reinigen van alle sanitaire voorzieningen. Verwijdert moeiteloos al het veel voorkomende vuil en roet. Zorgt voor een stralend schoon resultaat zonder milieubelastend te zijn.

Interieur

Blinky Interieur

Blinky Interieur is een milieuvriendelijke en fris ruikende formule, ideaal voor dagelijkse reiniging. Ontworpen voor professionele reiniging van harde oppervlakken, ramen en spiegels.

Corona (Covid-19)

Gezichtsmasker

50 stuks 3A Medical IIR topkwaliteit merk: 3A Model: Latex-free Medical Face Mask Product Code: 2001 CE standard: EN 14683:2019 Classifications: Type IIR (Non-Sterile) Materiaal: SPP, Melt-blown fabric Design: Earloop Maatvoering: 17.5cm*9.5cm Expiration date: 2 years Het type IIR gezichtsmasker werkt twee kanten op. Ze hebben een BFE van minstens 98% en zijn wél spatresistent. [...]

Corona (Covid-19)

Corona handspray

Onze Corona handspray wordt aanbevolen door het RIVM om de handen te ontsmetten De spray bestaat voor 80% uit alcohol en desinfecteert daarom prima. De spray is zonder water te gebruiken en wordt op de handen gesprayd, zodat de spray ingewreven kan worden. Verpakking: flesjes van 90 ml Heeft u een specifieke vraag met betrekking [...]