Robotstofzuiger

robotstofzuiger

Professionele robotstofzuiger

Autonoom stofzuigen van grotere oppervlakken in kantoren, ziekenhuizen, retail, hotels etc. Whiz voert uit wat u hem leert! Smart-technology. ICE Robotics. Voorzieningen: Autonoom stofzuigen, tapijt, harde vloerbedekking.

Zelf-rijdend

De professionele robotstofzuiger is een autonome vloerreinigingsmachine voor professioneel gebruik. Deze 35 kg wegende machine wordt aangedreven door zelf-rijdende software en een reeks sensoren van Brain Corp. Nadat Whiz is geleerd welke route of ruimte gestofzuigd moet nemen zal hij deze taak daarna autonoom en zelfstandig uitvoeren zodat u en uw medewerkers meer tijd over hebben voor belangrijkere taken!

Veilig en GDPR proof

Whiz is zeer veilig en GDPR proof! De machine is uitgerust met 2D- en 3D-camera’s, valbeveiligingssensoren (trappen e.d.) en ook een bumpersensor. De batterij kan de machine tot ruim 3 uur lang voeden. Wisselbatterijen voor continue doorwerken zijn als optie verkrijgbaar. Whiz is veilig en kan ook werken als er mensen aanwezig zijn.

Robotstofzuiger huren

De professionele robotstofzuiger kunt u bij ons huren, inclusief een volledig service contract.

Heeft u een specifieke vraag met betrekking tot de huur van de robotstofzuiger, neem dan contact met ons op voor advies en/of een oplossing.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.