Groen schoonmaken 

Om bedrijven, scholen en kantoren schoon en fris te houden en ook nog eens door midel van groen schoonmaken, zijn er talloze schoonmaakmiddelen te verkrijgen. Voor elke schoonmaak klus is er wel een speciaal product. De meeste schoonmaakmiddelen bevatten chemische middelen en zijn daarom minder goed voor het milieu. Ze bevatten soms gevaarlijke en giftige stoffen. Voor onze gezondheid en het milieu is het daarom veel beter om gebruik te maken van natuurlijke schoonmaakproducten. Met als extra winst dat het vaak ook nog goedkoper is.  

Duurzaam en milieubewust

Duurzaamheid en milieubewust handelen zijn belangrijke maatschappelijke thema’s. Ook voor schoonmaakbedrijven in Nederland. Vraagt u zich af hoe u als bedrijf bij kunt dragen aan een schonere wereld? Uw keuze voor de producten van QSP Producten zorgt ervoor dat uw omgeving op milieubewuste wijze wordt schoongemaakt.

Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

Wij hebben uitsluitend milieuvriendelijke schoonmaakproducten in ons assortiment en op alle mogelijke manieren proberen wij het milieu te ontzien. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan waterbesparende methoden en het gescheiden inzamelen van afval.

Contact over groen schoonmaken

Wij adviseren u graag over hygiëne op uw werkplek, milieuvriendelijke maatregelen of andere schone zaken. Neem gerust contact met ons op voor goed advies. Wij helpen u graag het schoonmaken prettig, snel een duurzaam te laten zijn.

Interieur

Bio-Ar

BIO-AR is een allesreiniger, bij uitstek geschikt voor het reinigen van gladde en glimmende vloeren, onbehandeld linoleum, trappenhuizen, meubilair en licht vervuilde gevels.

Interieur

Megazym

Megazym is ontwikkelt voor reiniging van materialen in de voedingsindustrie, vleesindustrie, grootkeuken, ziekenhuizen, visindustrie, slachthuizen, horeca enz. voor het oplossen van vetten, eiwitten, zetmeel, aangebrande vetten en nicotine.

Nieuw

Verfrissende vloer- en allesreiniger op basis van enzymen, laat na het schoonmaken nog lange tijd een frisse geur na. Ideale vloerreiniger, zowel voor manueel gebruik als voor schrobmachines. Heeft ook een ontgeurende werking.

Keuken

Javel 15

Javel 15 is een bleekwater. Javel 15 bleekt, ontgeurt, zuivert en ontvlekt.